Despre noi
   
46e23f6a-d924-4a04-85e7-a470b1eb3c91.jpg
Cine suntem?
Suntem trei tineri antreprenori pasionați de lumea culinară și mai ales de arta preparării deserturilor și dornici de a împărtăși cu iubitorii de dulce din Târgu Mureș rețetele proprii. Astfel, din dorința de a aduce în prim plan gustul desăvârșit al cheesecake-ului a apărut The Cheesecake House.
Când ne gândim la The Cheesecake House, ne gândim în primul rând la pasiune, și totodată la un hobby pe care dorim să îl materializăm prin intermediul unui produs fin și delicat precum este cheesecake-ul. Considerăm că prin produsul nostru, vom oferi clienților o experiență desăvârșită pe care vor dori să o repete cu fiecare ocazie.

Pregătim totul cu atenție până la ultimul element dulce pus pe cheesecake, dar ceea ce oferă desertului aura specială este tehnica și ingredientele folosite în prepararea acestuia. Folosim ce e mai bun de la natură și alegem de fiecare dată ingrediente naturale, pe care le mixăm cu grijă și le coacem la temperatura potrivită pentru a crea dulcea cupolă de arome, culori, texturi și ingrediente.

Misiunea noastră este să propunem diversitate în simplitate prin varietatea de arome, texturi și gusturi cu care se identifică cheesecake-ul. Ne dorim ca The Cheesecake House să ofere tuturor dorința de aprofundare a bucuriei prin lucruri simple, aparent mărunte, însă cu potențial mare de transformare, precum un cheesecake, un răsărit, un zâmbet. Lucruri care par mici, dar care aduc bucurie în viața noastră, de aceea motto-ul nostru e Find joy in the simple.